سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دشمن ترینِ مردم نزد خداوند، کسی است که مردم از زبانش بترسند . [.رسول خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :0
بازدید دیروز :0
کل بازدید :18879
تعداد کل یاداشته ها : 14
103/9/12
3:24 ص
در نشست نقد و بررسی "کتاب قانون" ابراز شد
مازیار میری: «حال ما خوب نیست»

سینمای ما- فیلم سینمایی «کتاب قانون» ساخته جدید مازیار میری در کانون فیلم فرهنگسرای ارسباران به نمایش درآمد و پس از آن با حضور مازیار میری کارگردان، محسن علی اکبری تهیه کننده و کیوان کثیریان منتقد و مجری جلسه، جلسه نقد و بررسی آن برپا شد. مازیار میری در ابتدای این جلسه گفت؛ «این برای اولین بار است که درباره این فیلم حرف می زنم. پیش از این تصمیم گرفته بودم درباره «کتاب قانون» هیچ صحبتی نکنم چرا که حال من نیز مانند حال بسیاری از شما خوب نیست اما به هر حال به دلیل خاطرات خوشی که از این فرهنگسرا دارم، امشب در این جلسه حاضر شده ام.» او این طور ادامه داد؛ «در سال 79 بعد از یک سال ونیم توقیف، فیلم «قطعه ناتمام» برای اولین بار اینجا اکران شد. اکنون هم خوشحالم که «کتاب قانون» پس از دو سال توقیف به اکران درآمده و در اولین جلسه نقد و بررسی آن بنده اینجا حاضر شده ام.» میری در ادامه در پاسخ به سوالی که جویای نظر او درباره نقدهای مختلف صورت گرفته درباره این فیلم شده بود، عنوان کرد؛ «بسیار خوشحالم که افراد سیاسی ما فیلم می بینند. وقتی این افراد فیلم می بینند قطعاً باید با آن برخوردی فرهنگی داشته باشند و این نوع برخورد در هر صورت خوشایند است.» او از نقدهای مختلف صورت گرفته برای این فیلم اظهار خرسندی کرد و گفت؛ «خوشحالم که طی مدت اکران این فیلم نقد های مثبت و منفی سیاسیون و متخصصان نظامی را شنیده ام. در این میان برخی از نقد ها هم کاملاً فرهنگی بوده است.
در هر صورت «کتاب قانون» سعی دارد آینه یی باشد در برابر جامعه و از قدیم هم گفته اند آینه را نباید شکست. اما برخی بدون اینکه خود را در این آینه ورانداز کنند آن را شکستند و برخی هم درباره نظرات خود به گفت وگو پرداختند که بنده فکر می کنم این بهترین راه حل موجود است.» او در بخش دیگری از این جلسه پیرامون صبر چندساله اش برای اکران «کتاب قانون» اذعان داشت؛ «بخشی از این صبر دست ما نبود و به ما تحمیل می شد وگرنه هم من و هم تهیه کننده فیلم علاقه مند بودیم این اثر در همان سالی که ساخته شده بود، به نمایش درآید.»
این کارگردان در ادامه این جلسه به ذکر توضیحاتی درباره توقیف فیلم پرداخت و عنوان کرد؛ «طی مدت دو سال گذشته این فیلم بیش از 50 بار برای افراد مختلف سیاسی به نمایش گذاشته شده و این افراد نظرات مختلفی درباره آن داده اند. در ابتدا دوستان گفتند این فیلم باید 35 دقیقه حذفیات داشته باشد، اما بعدها جمال شورجه هم به جمع تصمیم گیران افزوده شد و به نتیجه یی واحد رسیدیم.» او در ادامه گفت؛ «فکر می کنم تنها آدمی که طی آن دوران پای حرفی که می زد، می ایستاد آقای شورجه بود. البته ممکن بود ما در مواردی اختلاف نظرهایی داشته باشیم اما کاملاً مشخص بود که مخالفت های او از سر عقیده است. به هر حال این فیلم با 8 یا 9 دقیقه حذف و فیلمبرداری مجدد برای برخی از صحنه ها موفق به کسب پروانه نمایش شد و پس از آن معاون سینمایی وقت به طور کاملاً سلیقه یی جلوی اکران این اثر را گرفت. حتی پس از تغییر وزیر ارشاد او در دوره جدید هم نزد وزیر جدید رفته بود و از او خواسته بود جلوی اکران این فیلم را بگیرد. به هر حال بسیاری از مدیران دوره قبل سعی کردند این فیلم اکران نشود.»
 
منبع : اعتماد

91/3/12::: 11:30 ص
نظر()